Модераторы: AFEX, Люга, Tiana, Binaun, ionix
Mилка писал(а):то каким документом закрывать?
Mилка писал(а):http://www.nalog.md/forum/viewtopic.php?f=20&t=3723&start=15#postform,подскажите какие нужны документы,что бы правильно оформить эту операцию?
У меня есть документы(копии) из полиции,confirmare от страховой компании,плат поручение. Нужно ли ещё что то требовать от стаховщиков?
doinita писал(а):suma reparatiei ce ne-a fost transferata si de firma de asigurare, le trec la venituri, dar la ce cont?
doinita писал(а):dar suma transferata de compania de asigurare e fara tva... e corect sa atribui tva in dt?
svetuta писал(а):doinita писал(а):dar suma transferata de compania de asigurare e fara tva... e corect sa atribui tva in dt?
dvs ati primit de la compania de asigurare 1000 lei
dar ati achitat 1200 pt reparatie ?
eu consider ca aveti dreptul la trecerea in cont a TVA
doinita писал(а):am primit de la compania de asigurare si am achitat aceeasi suma 1000 lei
se primeste ca la venit e 1000 lei (dt 242 ct 623), dar la cheltuieli 833.33 (dt723 ct539.3 - 833.33 lei, dt534.2 ct 539.3 - 166.67 lei)
doinita писал(а):cine stie e corect sa atribui in dt 534.2 tva? eu ma gindesc ca nu..dar nustiu pe ce sa bazez raspunsul?
Вернуться в Общие юридические вопросы
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1
|
|