INTREBARE: Asa trebuie? Asa se poate?Asa nu se poate?
p.s.: daca nu gresesc undeva am citit ca asa trebuie (sau ar trebui)
Модераторы: AFEX, Люга, Tiana, Binaun, ionix
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
beviorica писал(а):spuneti va rog cine stie am auzit ca materialele de constructie au fost excluse din lista marfurilor de importanta sociala la care limita maxima de adaus comecial este de 20% unde pot sa gasesc acesta ?
Si daca nu au fost excluse care este lista materialelor concreta, unde o pot gasi
beviorica писал(а):spuneti va rog cine stie am auzit ca materialele de constructie au fost excluse din lista marfurilor de importanta sociala la care limita maxima de adaus comecial este de 20% unde pot sa gasesc acesta ?
Si daca nu au fost excluse care este lista materialelor concreta, unde o pot gasi
LudmilaCon писал(а):Nu am fost amendati, deoarece scopul controlului era altul, dar a fost ca si o consultatie pentru noi sau recomandare
Tosea писал(а):cine a auzit despre ceea ca trebuie de scris document intern pe intreprindere (factura) chiar daca ai doar un punct de realizare a marfii, deoarece in factura fiscala de furnizor este scrisa adresa noastra juridica?
Astfel, trebuie sa scrim factura interna cu preturile de vinzare la adresa fizica...
cine stie? unde pot citi despre acest lucru???
Вернуться в Общие налоговые вопросы
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2
|
|