Buna seara.
In prezent am finisat universitatea si sunt interesat in prestarea serviiciilor pentru diferite SRL-uri din Republica Moldova, si anume.
As dori sa creez websit-uri si sa prezestez anumite servicii in IT dar fiind ca persoana fizica deoarece inca nu sunt pregatit sa infiintez un SRL. As dori sa stiu daca am dreptul sa fac asa ceva si cum sa fac legal acest lucru .
De ce fel de contract am nevoie si care ar fi riscul meu fiind persoana fizica si care e riscul persoanei juridice
Referitor la website din cite stiu se poate efectua prin intocmirea unui act de achizitie unde SRL trebuiesa achite 10 % mai mult decit suma contractuala , si aici as vrea sa stiu daca mai este nevoie de contract sau nu ?
SI referitol la prestarea serviciilor de mentenanta ce tip de comntract as pute aintocmi pentru aceasta?
Va multumesc mult. In caz in care cineva e preadsepus sa ofere mai multe informatii si nu doriti sa scriti pe site, sau are cunostinte cum am putea forma aceste contracte anume in domeniul IT , va rog sami scriti un mesaj pe contul meu pentru a aranja o intilnire.
Va multumesc anticipat.