учет реализации перезарядных карточек orange без ндс

Модераторы: AFEX, Люга, Tiana, Binaun, ionix

Re: учет реализации перезарядных карточек orange без ндс

Сообщение tinuta30 » 22 фев 2016, 16:52

Buna ziua cine ma poate ajuta la urmatoarele intrebari : Daca in decursul intregului an nu am calculat prorata pot sa o fac in declaratia pe luna 12 pentru intregul an sau trebuie sa corectezi toate lunile anului ? Si cine ma poate ajuta cu o formula de calcul a acestei prorate ca m-am incurcat cu tot la calculul ei.
Va multumesc anticipat!
tinuta30
Новичок

Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Accountant » 22 фев 2016, 17:21

tinuta30 писал(а):Daca in decursul intregului an nu am calculat prorata pot sa o fac in declaratia pe luna 12 pentru intregul an sau trebuie sa corectezi toate lunile anului ? Si cine ma poate ajuta cu o formula de calcul a acestei prorate ca m-am incurcat cu tot la calculul ei.

Corect - trebuie de calculat lunar.
Formula p/u TVA in cont: livrari impozabile (fara TVA) / livrari totale (fara TVA) * TVA de la procurari (care poate fi trecut in cont)
Ordinea contabilităţii este pentru cârmuire lege sacră. Napoleon Bonaparte
Accountant
Зам. Бога по налогам

Благодарил (а): 2161 раз.

Сообщение tinuta30 » 24 мар 2016, 17:49

[quote="sorinal"]В Деклорацию по НДС суммы покупок и суммы продаж Cartele de reicarcere unice Orange, E-TOP-UP не входят!!! Это не освобожденные поставки, и не поставки по ставке 0%...Это поставки без НДС.
Buna ziua da pe ce cont puneti factura de la Orange pentru serviciile E-TOP-UP , si de ce daca eu lui orange ii scriu factura pentru cei 5 % discount care ei trebuie sa ne transmita ia nu ar trebui sa intre in cartea de vinzari in livrari scutite de tva?
tinuta30
Новичок

Благодарил (а): 1 раз.

Пред.

Вернуться в Общие вопросы бухгалтерского учета