Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie pentru problema aparuta. Luna acesta cind am prezentat darile de seama de la IFS mi s-a zis ca am restanta privind impozitul pe venit din salariu. Am cerut act de verificare detaliat pentru anii 2008 si 2009 (lucrez la acesta intreprindere din aprilie 2009) si iata ce am depistat: Pentru luna decembrie 2008 in Darea de seama IRV 08 a fost scrisa o suma a impozitului pe venit retinut mai mare decit a fost calculata in 1C. Respectiv achitarile au avut loc conform sumelor calculate in 1C si de aici a aparut acea diferenta. Cum pot sa corectez declaratia prezentata gresit in ianuarie 2009 pentru decembrie 2008? Va multumesc anticipat!
prezentati darea de seama corectata, posibil sa fie cu penalitate, sau cel mai bine e sa asteptati controlul, oricum daca e sa fie penalitate veti achita sau acum sau atunci. Dar mai este probabilitate ca sa nu va amendeze, incercati la fisc sa intrebati.
запуталася я совсем скажите пож-та, есть гражданский договор с человеком по оказанию услуг, п/н удержала по ставкам 7 и 18, и соц.фонд и мед.страх... в ИРВ показала по строке SAL а в ИАЛ08 тоже надо показать хотя и не сотрудник или надо было в ИРВ по другой строке показывать